LÅSEBUSSEN

Elektronisk adgangskontrol i København & på Amager

Adgangskontrol i København, Amager, Dragør

I virksomheder med mange medarbejdere og gæster giver elektronisk adgangskontrol en lettere arbejdsgang og større fleksibilitet, idet alle adgangskort er forskellige.

Medarbejderens adgang til virksomhedens lokaler kan tildeles helt efter behov, såsom hele døgnet, enkelte ugedage eller en tidsbegrænset periode.

Gæsters adgangskort oprettes nemt til de nødvendige områder, og spærres hurtigt efter besøget.

Brugen af adgangskort gør det også muligt at registrere hvem, der har benyttet de enkelte døre.

Et elektronisk adgangskrontrolanlæg kan håndtere et ubegrænset antal døre og adgangskort.

Låsebussen opfylder producenternes krav til opsætning af elektronisk adgangskontrol. Vi bliver løbende uddannet i nyheder samt ændringer. Vi har hos Låsebussen mange års erfaring med opsætning af adgangskontrol i hele København & Amager. 

 

Elektronisk adgangskontrol er jeres sikkerhed

Den elektroniske adgangskontrol er en uundværlig investering på større arbejdspladser, virksomheder, kontorbygninger m.v.

Således kan man nemt og hurtigt sikre sig, at de rigtige personer får adgang til de rigtige steder på de rigtige tidspunkter – nemt, enkelt og ikke mindst sikkert! Alle adgangskort er forskellige og programmeres som sagt til den enkelte medarbejder. Foruden styring af hvem der kommer ind hvornår og hvor, registrerer adgangskontrollen endvidere, hvem der har været hvor og hvornår, hvilket igen højner sikkerheden på arbejdspladsen.

 

Kontakt os for opsætning af adgangskontrol

Låsebussen er autoriseret og opfylder alle producenternes krav til opsætning af elektronisk adgangsstyring. Endvidere er vi meget erfarne på området og sætter en ære i at udføre vores arbejde grundigt og sikkert.

Vælger du os som samarbejdspartner er du sikret en professionel låseservice, der er ajour med de nyeste teknologier og metoder. Vi udfører vores arbejde til en fornuftig pris og følger gerne op på eventuelle forbedringer og moderniseringer af vores systemer. Vi har opsat mange forskellige adgangskontrol i blandt andet Amager, Dragør, Kastrup, København samt Tårnby og kan også hjælpe dig.