LÅSEBUSSEN

Dørtelefon

Opsætning og reparation af dørtelefon

Hvis du oplever problemer med jeres dørtelefon, så kan vi hjæpe med vores professionelle viden. Her hos Låsebussen ved vi alt om dørtelefoner. Vi tilbyder alt fra reparationer til opsætning af diverse former for anlæg.

Igennem mange år har vi beskæftiget os med låsesystemer, adgangskontrol og dørtelefoner og kan tilbyder jer erfaren og professionel ekspertise til fornuftige priser.

Eftersom vi arbejder med sikkerhed, sætter vi en ære i at udføre vores arbejde grundigt og professionelt, vi sætter kvalitet og sikkerhed højest, og gør det altid, eftersom vi føler et ansvar, knyttet til de services vi tilbyder.

 

Kontakt os og hør mere om vores dørtelefon services

Om du skal have montereret et helt nyt dørtelefon-anlæg eller at din dørtelefon skal repareres, da kan vi hjælpe dig. Vi installerer, vedligeholder og reparerer på hele Sjælland. Vi har alle nødvendige autorisationer, viden og erfaring der skal til.

Vi holder os altid ajour med den nyeste viden og teknik inden for området, og udfører altid vores arbejde med præcision og grundighed.

Her på hjemmesiden finder du alle nødvendige kontaktoplysninger, og du er altid velkommen til at kontakte os får at høre nærmere, stille spørgsmål eller få et uforpligtende tilbud.

Vi har over årene arbejdet med opsætning af dørtelefoner i blandt andet Amager, Dragør, Kastrup, København samt Tårnby og kan også hjælpe dig.