LÅSEBUSSEN

Dørautomatik

Dørlukkerens funktion er at lukke døren efter en persons gennemgang. Dette er især vigtigt ved branddøre, da man holder ilden tilbage, samt ved døre med adgangskontrol, da man forhindrer uønskede personer i at kunne komme ind i lokalet.

Dørlukkere forhindrer også døren i at stå på klem, eller at trækken/vinden smækker døren i med et brag. Låsebussen monterer og vedligeholder alle dørlukkere. Låsebussen forhandler dørautomatik fra Geze og Dorma mm.

 

Hvorfor vælge dørautomatik?

Automatiske dørlukkere er fordelagtige i flere henseende. Mange vælger at få installeret en automatisk dørlukker af sikkerhedsmæssige årsager.

Også i forhold til indbrud er det smart, at døren smækker, også for at forhindre at uønskede personer for adgang. Der er altså mange gode grunde til at få installeret en automatisk dørlukker, her hos Låsebussen kan vi hjælpe dig med køb og montering.

 

Kontakt os og hør mere om dørautomatik

Vi tilbyder vores services på hele Sjælland – fornuftige priser, erfarne medarbejdere og grundigt og kvalitetssikkert arbejde og produkter er kendetegnende for vores services.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker et uforpligtende tilbud. Vi sidder klar ved telefonen og hjælper gerne dig til at finde frem til den rette låseløsning eller lignende. Vi forhandler automatiske dørlukkere fra de anerkendte firmaer: Dorma og Geze.

Med mange tilfredse kunder i blandt andet Amager, Dragør, Kastrup, København og Tårnby, står vi også parat til at hjælpe dig.