LÅSEBUSSEN

Gitre

Vinduer og glasdøre er udsat for stor risiko ved indbrudsforsøg. Derfor sikres især kældervinduer i hjemmet med faste gitre.

I butikker forlanger flere og flere forsikringsselskaber gitre til sikring af glasfacader.

Låsebussen vejleder og rådgiver i valg af gitre samt monterer faste gitre, rullegitre og saksegitre mm.

 

Tyverisikrede gitre fra Låsebussen

Gitre er en af de bedst sikrede metoder til at undgå tyveri – i private hjem såvel som i butikker, erhvervsbygninger etc. Fordi det er en af de bedst sikrede metoder til at undgå tyveri, er der flere og flere forsikringsselskaber, der kræver sikringsgitre til butiksfacader – hvilket er et krav der er god mening bag – risikoen for tyveri nedsættes betydeligt, når glasfacader er beskyttet af et gitter.

Her hos Låsebussen kan vi hjælpe dig med alt inden for tyverisikring med gitter. Lige fra valg af det rette gitter til opsætning og eventuel vedligeholdelse.

 

Rullegitre, saksegitre, faste gitre – Vi har det hele

Hvilket gitter der er fordelagtigt til dit formål afhænger af forskellige faktorer. Her hos Låsebussen har vi den ekspertviden og erfaring, der skal til for at vælge det helt rigtige gitter – det gitter der giver den optimale sikkerhed til din butik eller lignende.

Vi har i mange år arbejdet med tyverisikring og tilbyder en altomfattende service, der starter med råd og vejledning til valg af den rette tyverisikring – til opsætning, instruktioner i brug og vedligeholdelse samt eventuelt reparation eller lignende.

Vi har opsat mange gitre i blandt andet Amager, Dragør, Kastrup, København samt Tårnby og kan også hjælpe dig med den mest optimale løsning

Kontakt os gerne i dag for at høre nærmere om vores services.