LÅSEBUSSEN

Låsesystemer

Sikringssystemer er beregnet til at opdele/begrænse adgangen til bygningen/ejendommens lokaler, samt til at minimere antallet af nøgler. Princippet er, at hver person kun har en nøgle, der passer til de lokaler, hvor den pågældende person skal have adgang. Alle lokaler i ét låsesystem har dog ikke altid behov for samme sikkerhedsniveau. Derfor kan man kombinere forskellige låse, alt afhængig af sikringsbehovet, og samtidigt får et enkelt og omkostningsbesparende låsesystem

Låsebussen er godkendt til at lave bl.a. Ruko, Medeco, Kaba, Evva og Alfa låsesystemer. Vi laver selv hele låsesystemet, og kan derfor levere ekstra systemnøgler indenfor et døgn. Cylinderen i låsesystemet er åbningssikret og borebeskyttet. Nøglerne er kopieringsbeskyttet

 Låsesystem

Opsætning af låsesystem

Låsesystemer, også kaldet for sikringssystemer, er udviklet til at sikre og begrænse hvem der har adgang til bestemte lokaler og bygninger, endvidere minimerer sikringssystemet antallet af nøgler hvilket bidrager til større sikkerhed. Den samme nøgle fungerer til flere lokaler og bygninger, alt efter hvordan den er programmet. Således kan en nøgle give adgang til alle lokaler, hvor en anden nøgle eksempelvis kun giver adgang til 2 af lokalerne.

Systemet er omkostningsbesparende og giver samtidig høj sikkerhed. Låsesystem benyttes af mange, både private bygninger, andelsforeninger, erhverv og offentlige institutioner har ofte låsesystemer opsat. Låsesystemet har opnået så stor popularitet fordi det ganske enkelt er sikkert, nemt og billigt.

 

Kontakt os for professionelle låsesystemer

Vores låsesmede har mange års erfaring og ekspertise inden for låsesystemer. Vi er naturligvis godkendt til at opsætte og vedligeholde låsesystemer fra producenterne: Ruko, Medeco, Kaba, Evva og Alfa. Har eller får du brug for ekstra systemnøgler, kan vi levere dem inden for et døgn.

Cylinderen i de låsesystemer vi arbejder med er åbningssikret og borebeskyttet, endvidere er nøglerne kopieringsbeskyttet – hvilket alt sammen bidrager til sikkerheden.

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om vores services, eller få et uforpligtende tilbud.

Med mange tilfredse kunder fra blandt andet Amager, Dragør, Kastrup, København samt Tårnby, så vi kan også hjælpe dig.