LÅSEBUSSEN

Om os

Faelles

Front


LÅSEBUSSEN ApS

Låsebussen er placeret i Kastrup midt på Amager. Låsebussen har eksisteret siden 1972, hvor Per Kirkeby oprettede virksomheden som en enkeltmandsvirksomhed. I 2005 blev virksomheden omdannet til et ApS, og til og med 2012 var Per Kirkeby ejer og daglig leder af Låsebussen.

Pr. 1. januar 2013 overtog Per Kirkebys søn, Thomas Kirkeby, Låsebussen, og selskabet føres videre i samme uformelle, men seriøse ånd.

Låsebussen sørger løbende for at videreuddanner de faglærte låsesmede, så de kan løse alle de låse- og sikringsopgaver de står over for. Låsebussen servicerer både ejendomsselskaber, erhverv, offentlige institutioner, industrivirksomheder og private boliger.

Låsebussen har tilbudt døgnservice til alle kunder siden 1972 og er DIN lokale låsesmed i bl.a. Dragør, Kastrup, Tårnby – kort sagt hele Amager, samt i København.

Låsebussen er naturligvis medlem af Låsemede Foreningen (LF). LF kræver, at alle medarbejdere har ren straffeattest og at de desuden er opdateret indenfor de nyeste sikkerhedsregler. Derudover er Låsebussen ISO 9001-certificeret, hvilket sikrer, at alle kunder tilbydes en ensartet, høj kvalitet.

DIN GARANTI FOR SIKKERT OG VELUDFØRT ARBEJDE. 

 

Hvem er vi?


Thomas
Magnus
Rasmus
Patrick
Julie